Vores familie

Om os

Vi er en familie på fire, bestående af Dorthe, Brian og vores to døtre Freja på 18 og Emma på 15, som bor i et villakvarter i Harlev som er en mindre by lidt uden for Aarhus (imod Silkeborg).

Dorthe arbejder som jordemoder på fødegangen i Viborg, og Brian er igennem flere år selvstændig inden for IT, og arbejder hjemmefra. Freja går på 2. g på Aarhus Statsgymnasium, og drømmer om at læse medicin. Emma går i 8. klasse på den lokale skole, og drømmer om at blive veterinærsygeplejerske eller indretningsarkitekt.

En stor del af familiens fritid bliver naturligvis brugt på hundene, både på udstillinger, konkurrencer inden for hundesport og hundetræning flere gange om ugen.

Imens hele familien er hyppige deltagere på udstillinger, er Brian og Emma også hyppige deltagere i konkurrencer inden for hundesport.

Brian er desuden aktiv som hundetræner i DKK Viby (i Åbyhøj ved Aarhus), af både hvalpe, unghunde og inden for Rally Lydighed og NoseWork.

Vores hunde er selvfølgelig primært familiehunde, på nogle tidspunkter sofahunde som elsker at hygge, og på andre tidspunkter meget aktive hunde på træningspladser og til hundesportkonkurrencer.