Nyheder

17. februar 2019
Hvalpe født

Mera har født fire velskabte hvalpe - tre hanner og én tæve. Du kan følgende hvalpene på vores Facebook side.

15. januar 2019
Scanning viser hvalpe

Mera er er blevet scannet, og scanninger viser at der er hvalpe på vej, uden at vi dog ved hvor mange. Der kan ses 2, formentligt 3 på den ene side, og så vil der være tilsvarende på den anden side plus/minus én.

I er stadig meget velkomne til at kontakte os på kontakt@artiusnives.dk eller på tlf. 30 95 07 32 (Brian) hvis I er interesseret i en hvalp.

18. december 2018
Hvalpe forventet i februar 2019

Mera er med success blevet parret med Nordlapp Aslak d. 17. og 18. december 2018.

Vi forventer hvalpe i slutningen af februar, og hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra i april.

Kontakt os på kontakt@artiusnives.dk eller på tlf. 30 95 07 32 (Brian) hvis I er interesseret i en hvalp.

Skriv gerne en e-mail med lidt information om jer selv, og de tanker I har gjort jer omkring at få hund, og hvorfor valget er faldet på en Finsk Lapphund.

Det er en god ide at kontakte os så snart som muligt, da vi gerne vil nå at møde jer inden hvalpene kommer - dette giver også jer mulighed for at møde os og vores hunde, og finde ud af om det er os I ønsker at få hvalp fra.

Vi forbeholder os ret til at vælge imellem hvalpekøbere.

09. december 2018
Autoriseret Rallyinstruktør

Brian er nu Autoriseret Rallyinstruktør ved Dansk Kennelklub, efter at have gennemført og bestået Dansk Kennelklubs uddannelse.

Rally Lydighed er en sjov og udfordrende aktivitet for hunde på forskellige niveauer, og en hundesport som Emma og Brian dyrker med vores hunde.