Uddannelser og kurser

Uddannelser og kurser

I modsætning til flere andre opdrættere har vi ikke mange års praktisk erfaring hverken som opdrætter eller som hundeejere i det hele taget, men vi tror på at vi igennem uddanelse, kurser og engagement kan kompensere for dette.

På denne side vil du kunne finde information om udannelses- og kursusaktiviteter, både inden for opdræt og hundetræning - vi tror på at vi igennem træning af egne hunde, samt engagement med træning af andres hunde kan få et bedre kendskab og forståelse ikke kun af egen race, men også af andre hunde, og herigennem få bedre mulighed for at rådgive og vejlede vores hvalpekøbere til det niveau de ønsker det.

Igangværende 2018/2019 - Autoriseret NoseWork-instruktør, Brian

NoseWork er en ny aktivitet i Dansk Kennel Klub siden sommeren 2017, og vi modtog i DKK-Viby kollektivt en introduktion til denne aktivitet , som også fungerede som første uddannelsesdag i efteråret 2016. Det lykkedes dog aldrig at få arrangeret de resterende uddannelsesdage kollektivt, og som ansvarlig for NoseWork ved DKK-Viby var det vigtigt for Brian at tage denne uddannelse så snart den var udbudt.

Brian har påbegyndt uddannelsen i 2018, og forventer den afsluttet i foråret 2019.

Autoriseret Rallyinstruktør, Brian, d. 8-9. december 2018

Rallyinstruktøruddannelsen i Dansk Kennel Klub er en overbygning til grunduddannelsen som man skal have for at fungere som Rally-lydighedsinstruktør i Dansk Kennel Klub. Vi forventer at kunne have mere information på vores side omkring Rally-lydighed inden for kort tid.

 

Autoriseret Hvalpe- & Familiehunde-instruktør, Brian, d. 20. januar 2018

Dansk Kennel Klubs uddannelse for hvalpe- og familiehunde er den uddannelse instruktører skal have i Dansk Kennel Klub for at have egne hold med det overordnede ansvar både inden for hvalp, unghund, og familiehunde. Brian har sammen med grunduddannelsen taget denne uddannelse i 2016/2017, og bestået eksamener i det tidlige forår 2017, men som med grunduddannelsen forhindrede en allerede arrangeret skitur deltagelse i sidste uddannelsesweekend, som derfor udsatte modtagelsen af det endelige bevis.

Grunduddannelse - Dansk Kennel Klub - Brian, d. 20. januar 2018

Grunduddannelsen inden for hundetræning i Dansk Kennel Klub er den indledende uddannelse som danner grundlag for at kunne uddanne sig inden for forskellige retninger som instruktør i Dansk Kennel Klub. Brian har taget denne uddannelse i 2016/2017, og bestået eksamener i det tidlige forår 2017, men allerede arrangeret skitur forhindrede deltagelse i sidste uddannelsesweekend, som derfor udsatte modtagelsen af det endelige bevis.

Dansk Kennel Klubs Opdrætteruddannelse, Brian d. 25-26. februar 2017

Dansk Kennel Klubs opdrætteruddanelse er den uddannelse som vi mener alle bør have gennemført før de begiver sig ud i opdræt - der er desværre pt. ikke overbygninger, men det håber vi der kommer i fremtiden.
Basiskurs - Dansk Kennel Klub - Brian, d. 28. februar 2016

Dansk Kennel Klubs basiskursis er et grundkursus som danner basis for andre kursusaktiviteter i Dansk Kennel Klub.